Over communicatie in programma’s

Communicatie in programma's is een website van Tessa Evers. Dat ben ik. Ik werk zo’n 25 jaar in het communicatievak en de laatste 10 jaar vrijwel alleen maar in programma's. Als zzp'er heb ik in allerlei verschillende programma's gewerkt in het bedrijfsleven en bij de rijksoverheid.

Kennis en ervaring

In de 25 jaar dat ik actief ben in het communicatievak, heb ik heel wat ervaring opgedaan en kennis verzameld. Veel van deze kennis en ervaring stond als losse notities in een mapje op m'n laptop (en in mijn hoofd). In 2021 ben ik begonnen om al deze kennis netjes op te schrijven, uit te werken en te ordenen. Zodat ik er zelf makkelijk bij kon. En om de informatie met vakgenoten te kunnen delen. Inmiddels zijn deze notities uitgegroeid tot een reeks artikelen, templates en toolkits en heb ik ze ondergebracht in deze website.

Bronvermelding

De informatie die ik deel is voor een deel mijn persoonlijke ervaring en voor een deel kennis die ik heb opgedaan door te leren van anderen, te lezen, trainingen te volgen en webinars bij te wonen. De templates en modellen die ik gebruik zijn vaak afgeleid van andere experts. Soms weet ik (nog) precies wie de bron is, maar soms ook niet. Ik wil in elk geval niet de indruk wekken dat ik eigenaar ben van de informatie. Daarom bied ik alle informatie gratis aan en vermeld ik waar mogelijk de bron.

Zie jij informatie waar jij de rechtmatige eigenaar van bent en wil je niet dat ik dit op deze website deel. Laat het me weten zodat ik het kan aanpassen.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met zorg en passie samengesteld. Maar ik ben niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden.

Next Matters

Communicatie in programma's is een website van Next Matters.